Szabadság-híd

2015. november 20., péntek

Patchwork karrier? Igen, Interim menedzsmenttel!

Mi is az a patchwork karrier?

A patchwork szó eredetileg olyan takarót jelölt, amelyet többféle anyagdarabból varrtak össze. Hasonlóan karrierünkhöz: különböző iskolák, tapasztalatok, pozíciók után kezd összeállni a kép, többnyire egy összetett ábra arról, mit is szeretnénk csinálni. Alkalmazottból főnökké, munkavállalóból szabadúszóvá válhatunk oda-vissza. Ez a tapasztalat, az új látószög egyaránt segíti karrierünk és személyiségünk fejlődését.

Míg régen ez hátrányt jelenthetett egy állásinterjún, ma már inkább előny.
Mutatja sokoldalúságunkat, és hogy többféle pozíciót is képesek vagyunk betölteni.

Saját cég mellett, szabadúszóknak és anyukáknak is !
  • Sokan eljutnak odáig a pályájuk során, hogy saját vállalkozásba kezdenek, amelyben értelemszerűen vezető pozíciót töltenek be, de emellett marad heti 2-3 nap szabadidejük, amit hasznosítani szeretnének.
  • Szabadúszók, akik több mindenhez értenek. Szívesen vállalnak érdekes projektmunkákat,  emellett tanácsadók vagy egyéni vállalkozóként tevékenykednek.
  • Anyukák, akik eredeti szakmájuk mellett újat tanulnak. A gyerekek mellett otthonról dolgoznak, ezáltal több szakmát is kipróbálva.
Interim menedzserként

  • Interim menedzserként változatos projektmunkákkal találkozhatunk. Ezek között találhatunk részmunkaidős feladatokat, ahol a menedzser heti 2-3 nap intenzív munkával viszi sikerre a projektet.
  • A vezetői karrierút érdekes kiegészítője lehet egy-egy interim feladat, ahol tapasztalatot gyűjthetünk és továbbadhatjuk tudásunkat.
  • Saját vállalkozás mellett vagy nyugdíjasként is választhatjuk az interim karriert.

Vágjunk hát bele!




2015. november 2., hétfő

Interim Workshop 2016

Immár hatodik alkalommal rendezzük meg - saját költségünkre-  a nagy érdeklődésnek örvendő Interim Workshopot: a magyar interim menedzsment szakmai rendezvényét.
  • Érdekes  projekteket ismerhet meg, ahol a menedzser és a megbízó együtt mutatják be a feladatot és a sikeres megoldást, a közönség aktív bevonásával.
  • Megismerheti az Interim managment tavalyi számait: hány projekt valósult meg, milyen bevételt jelentett ez a menedzsereknek, milyen a nők aránya a menedzserek közt?
  • Interim managment az ország határain túl: bécsi irodánk beszámolója lehetőségekről német nyelvterületen

Már most írja be naptárába:
 2016 Február 3. szerda
 Aranytíz kultúrház
 1051 Budapest, Arany János utca 10., III. emelet
Kérjük, jelentkezését küldje el a backoffice@interim.hu e-mail címre.


Ha szívesen felidézné a 2015 januári workshop előadásait, tekintse meg youtube csatornánkat, Fekete István bevezetőjével: